Industriepoorten

Een industriepoort moet voldoen aan enkele eisen zoals optimale veiligheid, duurzaamheid en een industriële uitstraling. Bij De Rooij Garagepoorten vindt u een ruim aanbod industriepoorten voor verschillende toepassingen. Industriepoorten worden voornamelijk gebruik in grote magazijnhallen en industriecomplexen. Er wordt vaak gekozen voor industrie-sectionaalpoorten. Deze poorten worden bij opening onder het plafond geschoven waardoor ze een optimale doorrijdhoogte ontstaat. Ook kunnen onze industriepoorten daklijnvolgend worden uitgerust.

Waarom kiezen voor industriedeuren?

Industriedeuren van de Rooij Garagedeuren zijn uit voorraad leverbaar. De deuren hebben vele voordelen zoals:

  • Betrouwbaar
  • Robuust uitgevoerd 
  • Ruime doorrijruimte 
  • Optimale veiligheid
  • Goede isolatie
  • Optimale lichtoplossingen

Goede prijs kwaliteitverhouding voor uw industriedeur

Wanneer u een kwalitatieve industriedeur zoekt voor een goede prijs bent u bij De Rooij Garagedeuren bij de juiste leverancier. Onze deskundige medewerkers adviseren u altijd de industriedeur die perfect aansluit bij uw wensen en eisen. U kunt onze deuren bezichtigen in onze showroom. Wij bezorgen in heel Nederland maar u kunt er ook voor kiezen om uw garagedeur af te halen in ons magazijn in Assen. Heeft u vragen over de montage? Geen nood, wij kunnen uw deur ook laten monteren.

industriedeuren    industriedeuren    industriedeuren   

Meer informatie over industriedeuren?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze industriedeuren? Stel uw vraag of neem telefonisch contact op met een van onze deskundige medewerkers. Zij geven u graag informatie over onze industriedeuren of andere producten zoals:

  • Sectionaaldeuren
  • Montage
  • Levertijden

Een industriedeur bestelt u bij ons al vanaf €645. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen.

Meer informatie
Kleuren & design

Kleuren & design

Kleur levert een representatieve bijdrage voor uw bedrijf. Bij De Rooij Garagepoorten heeft u keuze uit 5 RAL kleuren.

Nu bekijken

Prijzen & afmetingen

Prijzen & afmetingen

Bij ons kunt u direct zien wat u betaalt voor een garagepoort.

Nu bekijken

Technische specificaties

Technische specificaties

Heeft u uw oog op één van onze garagepoorten laten vallen? Op deze pagina bieden wij u inzicht in de meest gangbare opties die van toepassing zijn op een (elektrisch aangedreven) bedrijfsdeur.

Nu bekijken

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Kijk hier voor een sfeerimpressie van onze garagepoorten.

Nu bekijken

Aanbiedingen / restanten

Aanbiedingen / restanten

Kijk hier voor onze actuele aanbiedingen!

Nu bekijken