Onze voordelen

 • De allerbeste kwaliteit/prijs verhouding!
 • Maatwerk garagepoorten zonder meerprijs
 • Deskundig advies & uitstekende service 
 • Garagepoorten uit voorraad leverbaar
 • Eenvoudige montage 
 • Bezichtiging mogelijk in onze showroom 
 • Zowel voor particulier als bedrijven 

Onze garagepoorten

Overheaddeuren

Overheaddeuren of ook industriepoorten worden in grote magazijnhallen, industriecomplexen of productieruimtes ingezet. Dus overal daar, waar grote openingen gesloten moeten worden. De overheaddeuren van De Rooij Garagepoorten zijn er in veel verschillende uitvoeringen, voor elke bedrijfstoepassing, in verschillende constructiecombinaties te leveren. Onze robuuste deuren zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijk aandrijf- en besturingssystemen welke optimaal op elkaar zijn afgestemd. Handbediende overheaddeuren behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. De overheaddeuren van de Rooij Garagepoorten zijn perfect isolerend en verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Voordelen van onze overheaddeuren

Een overheaddeur biedt de volgende voordelen:

 • Betrouwbaar
 • Robuust uitgevoerd 
 • Ruime doorrijruimte 
 • Optimale veiligheid
 • Goede isolatie
 • Optimale lichtoplossingen

Voordelige overheaddeur van kwaliteit

Bent u op zoek naar een voordelige overheaddeur die voldoet aan al uw eisen? Bij De Rooij Garagepoorten vindt u een uitgebreid assortiment overheaddeuren voor zowel bedrijven als particulieren. Deskundig advies en uitstekende service kenmerken De Rooij Garagepoorten. Bovendien wordt er maatwerk geleverd zonder dat er een meerprijs wordt berekend. Ga voor de beste prijs/kwaliteitverhouding en vraag vandaag nog een offerte aan voor een nieuwe overheaddeur. U kunt onze garagepoorten laten bezorgen maar ook zelf ophalen bij ons magazijn in Assen. Hulp nodig bij de montage? Uiteraard kunnen wij uw garagepoort ook laten monteren.

overheaddeur    overheaddeur     overheaddeur  

Meer informatie over overheaddeuren?

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag vrijblijvend meer informatie over ons aanbod overheaddeuren? Stel gerust een vraag aan een van onze deskundige medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over overheaddeuren maar ook over:

Een bedrijfsdeur bestelt u bij ons al vanaf €645. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging en geschied betaling op factuur. Maatwerk? In dat geval kunt u bij ons een offerte aanvragen. Wilt u graag contact met ons om de mogelijkheden van onze garagepoorten te bespreken? Maak gerust een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.

 

Meer informatie
Kleuren & design

Kleuren & design

Kleur levert een representatieve bijdrage voor uw bedrijf. Bij De Rooij Garagepoorten heeft u keuze uit 5 RAL kleuren.

Nu bekijken

Prijzen & afmetingen

Prijzen & afmetingen

Bij ons kunt u direct zien wat u betaalt voor een garagepoort.

Nu bekijken

Technische specificaties

Technische specificaties

Heeft u uw oog op één van onze garagepoorten laten vallen? Op deze pagina bieden wij u inzicht in de meest gangbare opties die van toepassing zijn op een (elektrisch aangedreven) bedrijfsdeur.

Nu bekijken

Sfeerimpressie

Sfeerimpressie

Kijk hier voor een sfeerimpressie van onze garagepoorten.

Nu bekijken

Aanbiedingen / restanten

Aanbiedingen / restanten

Kijk hier voor onze actuele aanbiedingen!

Nu bekijken