Onze voordelen

  • De allerbeste kwaliteit/prijs verhouding!
  • Maatwerk garagepoorten zonder meerprijs
  • Deskundig advies & uitstekende service 
  • Garagepoorten uit voorraad leverbaar
  • Eenvoudige montage 
  • Bezichtiging mogelijk in onze showroom 
  • Zowel voor particulier als bedrijven 

Onze garagepoorten

Technische specificaties

Heeft u uw oog op één van onze garagepoorten laten vallen? Op deze pagina bieden wij u inzicht in de meest gangbare opties die van toepassing zijn Bedrijfsdeurop een (elektrisch aangedreven) bedrijfsdeur. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bedrijfsdeuren.

Technische Specificaties:


Standaard uitvoering:
4cm geïsoleerd paneel, welke tweezijdig voorzien zijn van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35mm dik).
Afwerking: aluminium u-profiel afwerking aan boven- en onderzijde.
Panelen: de panelen zijn standaard voorzien van een houtnerfstructuur en smalle profilering (plankenmotief). Andere motieven zijn op bestelling leverbaar. De panelen zijn 40 mm geïsoleerd met polyurethaan en zijn tweezijdig voorzien van een hoogwaardige gecoate staalplaat (0,35 mm). De panelen zijn eenvoudig in te korten (zowel in de breedte als in de hoogte). De garagedeur is verdeeld over panelen van ongeveer 50 cm breed en zijn uitgevoerd met een vingerknelbeveiliging.
Profilering: standaard binnenzijde smalle profliering (plankenmotief), standaard buitenzijde houtnerf met smalle profilering (plankenmotief).
Railsysteem: enkele rail. Tevens is een daklijnvolgende uitvoering leverbaar. Optioneel kan Roestvrijstaal beslag worden toegepast.
Afdichting: rondom tochtwerend rubberprofiel. De garagepoorten zijn voorzien van industriële rubbers aan boven- en onderzijde.
Kleuren: in de kleuren RAL 9001 (gebroken wit)  RAL 9010 (wit), RAL 8014 (sepiabruin), RAL 7016 (antraciet grijs) & RAL 6009 (monumentengroen).
Bediening: handbediend (met koord of kettingtakel) of elektrisch bediend. De garagepoorten worden geleverd met een noodontgrendeling zodat de garagepoort altijd geopend kan worden indien nodig.
Aandrijving: elektrische aandrijving (op de as) met veerbreukbeveiliging en onderloop beveiliging middels fotocel. Inclusief 2 handzenders.
Beveiliging Veerbreukbeveiliging, kabelbreukbeveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloopbeveiliging middels sensor.

Overige kenmerken:
- Duurzaam
- Alle porrten zijn voorzien van het CE-keurmerk
- Toepasbaar in renovatie en nieuwbouw
- In breedtes tot 5500mm leverbaar
- Ook in RVS uitvoering verkrijgbaar
- Te leveren in handbediend, elektrisch bediend
- Wij bezorgen ook bij u thuis (kijk voor meer informatie op Afhalen / Bezorgen)
- Lange levensduur en onderhoudsarm
- Inbouwruimtes vanaf 450mm
- Eventueel met montage te leveren
- De industriepoort zit nieuw in de verpakking en wordt als doe-het-zelf pakket geleverd
- Kortom een erg complete industriepoort voor een uiterst scherpe prijs!
                                                                                                                                                                                                     CE keurmerk
Dankzij de vele combinatiemogelijkheden kunnen de garagepoorten eenvoudig worden geïntegreerd in zowel industriële als commerciële gebouwen. Onze bedrijfsdeuren zijn gemakkelijk te bedienen, functioneel en vergroten de uitstraling van uw pand.

Aandrijving

Voor de aandrijving van uw industriepoort zijn er tal van mogelijkheden. Afhankelijk van het gebruik en uw logistieke wensen stemmen wij de aandrijving daarop af. De elektrische aandrijving is uitgevoerd in een 220V aansluiting inclusief kettingtakel (noodontgrendeling). Uiteraard behoort een aandrijving voor een daklijnvolgende garagepoort ook tot de mogelijkheden, evenals een handmatige garagepoort, waarbij de poort wordt bediend met een kettingtakel om deze te openen en te sluiten. De Rooij Garagepoorten kan u geheel vrijblijvend een zeer scherp geprijsde offerte aanbieden.
Motor           Industriedeuren         Kettingtakel       Besturingskast

 

 

Lichtinval

Afhankelijk van de achterliggende ruimte zal er meer of minder behoefte zijn aan lichtinval. Bij garages en brandweerkazernes wordt over het algemeen veel licht gewenst. Daarintegen zullen bedrijven aan de openbare weg, waar inkijk niet gewenst is, bij voorkeur kiezen voor een volledig gesloten garagepoort. Onze (full vision) vensters zijn voorzien van dubbele beglazing. Kijk onder accessoires voor meer informatie en prijzen.

Full vision vensters   Venster (zwart)Raam rond   Raam rond in deur 

Veiligheid

Beknellingsgevaar dient tot een minimum te worden beperkt en een garagepoort mag niet plotseling dichtvallen door kabelbreuk, veerbreuk of een falende besturing. Niet alleen letsel of schade aan personen of goederen moet tot een minimum worden beprekt, maar ook inbraak of ongewenste onderbreking van de workflow door een falende garagepoort. De veiligheidsnormen bieden een veilige basis, maar voorzien lang niet in al deze wensen.
Volgens de Europese normen dienen industriële poorten aan een groot aantal veiligheidseisen te voldoen. Deze zijn er op gericht te voorkomen dat personen en goederen letsel of schade kunnen oplopen bij gebruik van de garagepoort.

Denkt u aan:
* Veerbreukbeveiliging
* Vingerklembeveiliging
* Optilbeveiliging
Vingerknelbeveiliging               Kabelbreukbeveiliging                   Vingerknelbeveiliging